pátek 8. listopadu 2013

Úvodní článek

Čas na pokec. Tak takhle tedy zní název této rubriky. Hm…takže, o čem se tady, sakra, bude psát? Měly by tady být články o všem ostatním, co se na našem webu jinam nevleze, ale o čem dalším bych měla psát pro studentky? Co každou z nás vlastně zajímá?
Tak například móda. Většina holek chce mít ten nejhezčí a nejzajímavější outfit, který ji každý pochválí. Pak určitě kosmetika. Kdo by odolal koupi nového laku na nehty či rtěnky, když se naskytne příležitost? Party – není nad to někdy jen vypnout mozek a pořádně se vyřádit na akci. Filmy a seriály, u kterých se člověk může jen tak válet a odpočinout si. Dobrá hudba, která člověku zlepší náladu, ať je jakákoliv. Recepty na mňamózní jídla, není přeci nad to se dobře nadlábnout.
Jenže pro všechna tato témata už rubriky jsou. Ach jo, tak o čem já budu psát? Čas na pokec, co to je vůbec za téma?

No, vlastně, na co si holky vždycky udělají čas? Co dělají opravdu, ale opravdu všechny holky rády, ať už mají jakýkoliv styl či zájmy? Ať chodí na party nebo radši do fitka? Ať poslouchají pop nebo metal? Mluví, povídají, kecají, drbou, žvaní, tlachají, melou pantem, no prostě pusa se jim nezastaví, jak je rok dlouhý! A hlavně potřebují s ostatními sdílet své názory na všechno, co existuje a právě tato rubrika by měla být tím místem, kde v článku rozvedeme nějaké téma a vy na něj můžete reagovat v komentářích a diskutovat!
Takže „Čas na pokec“ tímto korunuji na místo diskuzí, kde budeme mluvit o všem zajímavém a i když se to může nějak dotknout témat, která už na této stránce svou rubriku mají, tak my se tady tomu budeme věnovat trochu jinak a budeme se snažit to zachytit z více úhlů. V módě bychom se mohli kouknout na různá ošemetná témata jako např. nošení legín/tělových silonek/napodobenin luxusních značek/atd, která otvírají diskuze stále dokola a dokola.
Kromě klasických témat, kdo co nemá rád v módě, hudbě, filmu, atd, otevřeme i vážnější témata např. o náboženství, rasismu a jiných problémech ve společnosti, které denně vyvolávají diskuze, protože svět samozřejmě není jen o oblečení a šminkách, že ano.
A pokud by některá z vás měla návrh, jaké téma by se na blogu mělo v této rubrice objevit, tak se ozvěte na e-mail a něco s tím uděláme. Ráda se vámi nechám inspirovat!

Na závěr bych vám chtěla popřát, aby se vám líbila nejen tato rubrika, ale celý náš web. Bude plný zajímavostí, které by vám rozhodně neměly uniknout! Tak vám tedy přeji příjemné čtení a těšte se na první „pořádný“ článek ode mě v této rubrice, který se zde objeví už 12. listopadu!








Žádné komentáře:

Okomentovat