neděle 1. prosince 2013

Ahoj & Vítejte!

Vítejte na našem blogu!
Blog je určen převážně mladým dívkám a studentkám. Pamatujeme na vaši potřebu se bavit, vypadat a žít dobře, aniž byste za to musely vydávat tisíce měsíčně - vždyť to jde i s omezeným rozpočtem a my vám ukážeme jak.

Naše redaktorky, o nichž se můžete víc dozvědět v sekci "MY", vás budou šestkrát týdně bavit a informovat v nejrůznějších aspektech studentského života. 
"Akce & Párty" vás bude pravidelně zvát na nejrůznější koncerty, párty, vernisáže a nejrůznější kulturní akce, stejně tak se zde můžete těšit na reporty z akcí, které jste třeba nestihly.
"Čtivo" vás upozorní na ty nejzajímavější věci z literárního, časopického, blogového i webového světa. To se obzvlášť hodí na dlouhé zimní večery, že? :)
"Fitness & Zdraví" vás nenechá lenošit ani v zimě, poučí vás, jak žít zdravě a jak se hýbat, ačkoliv si nemůžete dovolit pravidelně docházet do fitka.
"Kosmetika" mluví sama za sebe. :) Můžete se těšit na žhavé trendy z kosmetického světa, tipy na levnou, ale dobrou kosmetiku a další skvělé věci. 
S "Recepty" už se vám nikdy nestane, že byste nevěděly, co dobrého uvařit. Také myslí na vaši kapsu!
"Tipy & Triky" vám ukáže, jak si vyrobit všechny ty krásné, ale předražené věci, které vidíte jak v obchodech s oblečením, tak v obchodech s dekoracemi do domu. 
"YouTube Tipy" se s vámi podělí o všechny vtipné a kvalitní kanály, co na YouTube jsou. Pokud se vám nechce číst a/nebo se raději díváte na videa, tato rubrika je ušitá přímo pro vás!
"Seriály" vás upozorní na nejzajímavější seriálové novinky, stejně tak zrecenzuje seriály klasické. Kdo ví, třeba se dozvíte něco nového, nebo vám pomůžeme s rozhodováním, zda dát seriálu vůbec šanci.
"Móda" vám pomůže obléct se moderně a stylově bez utracení tisíců měsíčně. Stejně tak vás poinformuje o trendech, klasikách a dalších vychytávkách.
"Hudba" je pro všechny blázny do dobré muziky. Recenze CD, bia zajímavých kapel... to vše a ještě víc!
"Filmy" vás pozvou do kina na nejnovější trháky, ale i představí filmové klasiky.
"Čas na pokec" si s vámi popovídá o nejrůznějších studentských i nestudentských problémech, pomůže vám najít řešení nebo vám jen nabídne rameno k poplakání či, ehm, pozasmání (jestli to není slovo, tak už jo).

Doufáme, že se vám na našem blogu bude líbit a že se pravidelně budete na naši půdu vracet!

Žádné komentáře:

Okomentovat